Nekdanja koreografinja Justina Bieberja, Emma Portner, se je javno oglasila in trdi, da jo je poniževal ter premalo plačal. “Obžalujem, da sem delala za tvoje ime,” je koreografinja in profesionalna plesalka Emma izjavila o svojem nekdanjem delodajalcu, Justinu Bieberju.

PREBERITE TUDI: Justin Bieber javno spregovoril o svojih težkih odvisnostih

24-letnica, ki je poročena z Ellen Page, je za to uporabila ‘Instagram Stories’ ter zvezdnika obtožila, da je pred tremi leti, 2016 na turneji slabo ravnal z njo. “Tvoji univerzi sem dala svoje naivno telo, svojo kreativnost, čas in trud. Dvakrat. Za vsebino, s katero si zasluzil milijone. Sama pa sem dobila drobiž,” je zapisala.

Plačal naj bi ji premalo

Zatrdila je tudi, da ji je 25-letni pevec “komaj plačal minimalno plačo” za vse ure, ki jih je vložila. “Niti za hrano nisem imela. Čistila sem tla studia, da sem lahko vadila svojo umetnost. Način, kako ponižuješ ženske, je grozljiv,” je zapisala.

Justin Bieber ima že tako precej težav v življenju in ni dolgo, kar je bil na dnu – ga bo ta incident ponovno ‘sesul’? Sicer pa se na obtožbe ne on, ne njegov predstavnik, še nista odzvala.

PREBERITE TUDI: Se je Justin Bieber končno spravil k sebi?

Prejšnji članekNa 5. ona-on.com Sanjski poroki sta rekla DA
Naslednji članekFoto: Jasna Kuljaj se sonči zgoraj brez