Po požarih, ki so pustošili v Kaliforniji, se mnogo ljudi nima kam vrniti, saj od njihovega doma ni ostalo skoraj nič. Med njimi so tudi zvezdniki, le da njim je vsaj iz finančnega vidika veliko lažje, so pa vseeno izgubili svoj dom in to je srce parajoča situacija.

PREBERITE TUDI: Tragedija: domovi zvezdnikov pogoreli do tal

Tudi Miley Cyrus in Liam Hemsworth sta izgubila svoj dom v Malibuju, kjer sta skupaj preživela veliko časa. Na Instagram profilu je Liam delil žalostno fotografijo stavbe, ki je nekoč bila polna ljubezni in sreče ter se zahvalil vsem ljudem, ki pomagajo po tej grozljivi tragediji, zopet zgraditi bivalno okolje v Malibuju.

 

View this post on Instagram

 

It’s been a heartbreaking few days. This is what’s left of my house. Love. Many people in Malibu and surrounding areas in California have lost their homes also and my heart goes out to everyone who was affected by these fires. I spent the day in Malibu yesterday and it was amazing to see the community pulling together to help each other out in any way they can. Malibu is a strong community and this event is only going to make it stronger. Thankful for the all the great local guys that helped keep smaller fires out around my property. I love u guys. I love you Malibu. Thank you to all the hero firefighters around California. It’s going to be a journey to rebuild. Stay strong all. To help/donate visit @malibufoundation and @happyhippiefdn

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

 PREBERITE TUDI: Kim Kardashian prisiljena zapustiti dom


Zadnje novičke

Prejšnji članekS temi besedami se je Obama ponovno poklonil svoji Michelle
Naslednji članekZgodovinska uvrstitev Slovenije na lepotnem tekmovanju za Miss Earth 2018