Gre za precej nenavadno snemanje koncertnega klavirja s kar šestimi mikrofoni. Te so fantje razporedili po vsej hiši – v pritličje, na podstrešje, v center hiše in v sosednje sobane. Tako so poskušali dodajati in odvzemati naravni odmev hiše ter na tak način ustvariti zanimive in nenavadne trenutke. Za dodatno popestritev bo naknadno poskrbel še piranski operni pevec Neven Stipanov, ki bo tu in tam zapel iz pritličja nekoč Tartinijeve hiše.

Sons pa se s polno paro pripravljajo tudi za nastop na Slovenski popevki, kjer bodo z Alenko Gotar zapeli pesem Mostovi. Kako bo zvenel ta zanimiv duet med opero in popom boste izvedeli že na samem začetku festivala, saj bodo Sons in Alenka nastopili pod zaporedno številko 2. Pred jesenskim nastopom na odru Slovenske popevke z revijskim orkestrom RTV Slovenije pa jih čaka pestra koncertna sezona.

Naj vas opozorimo le na nekaj večjih nastopov:14.06 – Strunjanska plaža, 25.06 – Almina modna revija v Ljubljanski Laguni, 27.06 – Letni open air nastop radia Capris v Kopru, 11.07 – Na Ankaranski plaži Sv. Katarine, skupaj s Siddharto, 25.07 – Mladifest Sežana, 31.07 – pa bo žur ob rojstnem dnevu skupine Sons v portoroški Alayi.


Zadnje novičke

Prejšnji članekAngelinina ‘asistentka’ dela težave
Naslednji članekBo družina Cruise letovala na Jadranu?