Sophie Turner, igralka v kultni seriji ‘Igra prestolov’, je v intervjuju razkrila, kako se bojuje s psihičnimi težavami, natančneje s težjo obliko depresije.

“Že odkar sem bila res majhna, se v družini bojujemo z depresijo,” je povedala v intervjuju. “Celotna družina in tudi jaz,” je pogumno dejala in dodala: “Z depresijo se borim že nekje pet do šest let. Res je čudno. Rekla bi, da nisem imela hude oblike depresije, ko sem bila mlajša, čeprav sem velikokrat razmišljala o samomoru. Nisem prepričana, da vem zakaj. Morda so samo čudne misli, ki sem jih imela. Ampak priznam, res sem veliko razmišljala o tem in dvomim, da bi kdaj speljala zadevo,” je nadaljevala.

Vplivalo je na njeno delo

Razkrila je, da se je z depresijo začela boriti, ko je imela okrog sedemnajst let. Kar od nikoder jo je prizadela ta huda bolezen, ki zahteva veliko samodiscipline, dobre družbe in poguma. Največji izziv ji je postalo jutranje vstajanje in odhodi iz hiše. Vse skupaj je imelo negativni vpliv na njeno igralsko kariero, ki kljub bolezni še vedno ostaja na vrhuncu.

Sophie Turner

Sophie se je pred nekaj časa zaročila z Joeem Jonasom, ki ji daje upanje na lepši jutri in ji pomaga, kadar ne vidi izhoda.

 

PREBERITE TUDI: Zvezda serije Igra prestolov v povsem drugačni luči