Letošnji resničnostni šov Kmetija se pričenja že dan prej kot je bilo načrtovano. V programski shemi POP-a je tako prišlo do spremembe, tako da bomo premiero Kmetije doživeli že dan prej – v ponedeljek, 11. septembra.

USTVARJALCI ŠOVA SO ŽE TUDI IZDALI, KAKŠNE SO BILE PRVE NEVŠEČNOSTI NA SNEMANJU >>

Tekmovalci, ki se bodo borili za nagrado do 75.000 evrov, so:

DAMIJAN GJERKEŠ, kmetovalec iz Beltincev, ki ga je v resničnostni šov Kmetija prijavila hčerka, s katero sta se skupaj vselila v televizijsko kmetijo.

MONIKA KOŠENINA, operaterka v proizvodnji iz Trbovelj, po poklicu diplomirana inženirka agronomije, ki v prostem času najraje planinari. Moniko poznamo že iz šova Ljubezen po domače, kjer je iskala ljubezen svojega življenja.

ROBI LAZNIK, pek iz Ljubljane, ki rad hodi v hribe, igra nogomet in pomaga drugim, gledalcem pa sporoča, da bo v šovu Kmetija iskren in naraven. Trenutno je brezposeln, doma pa ga čakajo žena, s katero sta poročena že 19 let, in štirje otroci.

BORIS FRANGEŽ, trgovec iz Rogatca, ki zase pravi, da je veseljak in ga v poslovnem svetu kot trgovca odlikujejo vztrajnost, marljivost in na obrazu nasmeh.

MAJA ALIČ, frizerka iz Ljubljane, ki pravi, da zelo rada opravlja kmečka opravila, kar bi po njenem mnenju utegnilo razveseliti ostale udeležence šova. Je pa po drugi strani tudi zelo tekmovalna in trmasta, zato v njeni družbi ne bo dolgčas.

MIRELA RAJAK, po poklicu ekonomski tehnik iz Novega mesta, ki se opiše kot nasmejano, komunikativno in zabavno levinjo ter srečno poročeno mamico treh otrok.

SILVO KOROŠEC, nepremičninski agent iz Velikih Lašč, ki se v življenju ukvarja s humanitarnim delom, posebno strast pa goji do čebel. Med svoje velike avanture uvršča potovanje na Madagaskar, kjer je domačine učil modernega čebelarstva.

MILENA ŽIŽEK, gostinska tehnica iz Grab pri Ljutomeru, ki sebe opiše kot veselo, dobrosrčno in vedno aktivno. V življenju ji največ pomeni njena hči, ki trenutno študira v Avstraliji.

DARJA TOMAŽIN, kmetica iz Šentruperta, ki se je v šov prijavila zaradi novih izkušenj in izzivov, zato pričakuje obilo nepozabnih trenutkov.

DAVID HELBEL, tesar iz Josipdola. Najbolj ga veseli delo v gozdu in skrb za 10 zajčkov, ki jih ima v lasti. “Uživaj življenje, dokler si živ,” pravi, gledalcem Kmetije pa sporoča, naj ga spoznajo in navijajo zanj.

DEJA GJERKEŠ, natakarica iz Beltincev, ki je poleg sebe, pod pretvezo v šov prijavila še svojega očeta in uspelo ji je, saj se bosta na kmetijo vselila kar oba.

JAN KLOBASA, kmetijsko-podjetniški tehnik iz Gornje Radgone, ki ga bo na kmetiji najbolj strah mrzlih noči in lačnih dni, veseli pa se dela  in nagrad ob opravljenih nalogah.

KATJA POLJANŠEK, frizerka, aranžerska tehnica iz Kamnika, ki pravi, da je nasmejana, dobrosrčna, a tudi trmasta oseba, ki bo na kmetiji najbolj pogrešala svobodo in zasebnost.

MITJA ROBAN, dijak iz Robanovega kota, ki se že od mladosti aktivno ukvarja s športom. Je delaven, družaben, zabaven, a tudi trmast fant, ki vsak dan znova uživa v življenju. Ne mara zahrbtnih in hinavskih ljudi, v šovu pa potihem upa tudi na zmago.

TOMAŽ BOGOVIČ, študent robotike iz Zdola, ki se večino časa ukvarja z analizami športnih dogodkov, prav zato mu bo bivanje na kmetiji predstavljalo počitek od neprestanega sedenja za računalnikom.

BRANKO KODER, avtomehanik iz Lovrenca na Pohorju, ki se na kmetiji najbolj veseli trdega dela, saj meni, da brez vloženega truda ni rezultata.

SABINA MLAKAR, po poklicu ekonomski tehnik – prodajalka iz Grosupljega, ki živi zdravo življenje s svojimi tremi otroki in vnučki. V prostem času se ukvarja s športom. Veseli se novih izkušenj, ki si jih bo nabrala na Kmetiji.

TAMARA KLEMEN, natakarica iz Mengša, ki pravi, da je večna optimistka z veliko energije. Ker ima rada živali in naravo, se že močno veseli bivanja na kmetiji, ki bo zanjo poseben izziv.

Voditeljica šova bo Natalija Bratkovič


Zadnje novičke

Prejšnji članekŠpela Grošelj verjame, da se jim bo življenje spremenilo na bolje
Naslednji članekLetošnja voditeljica Kmetije Natalija Bratkovič razkrila posebno tetovažo