Nič več ni skrivnost, na kakšno pot se podaja Špela Grošelj.

Špela snema novo pesem za Atomik Harmonik, prav tako bo posnela samostojno novo pesem, ponovno bo navdušila z novim planerjem za prihajajoče leto, a najbolj se veselimo njene nove vloge.

Špela je namreč več mesecev pred javnostjo skrivala, da se bo preizkusila tudi v igralskih vodah. Špas teater je bil tisti, ki je veselo novico sporočil prvi.

Špela bo v družbi dveh profesionalk in nadvse zabavnih dam zaigrala v novi predstavi z naslovom Vročica. Družbo ji bosta delali Irena Yebuah Tiran in Nina Ivanič.

Vir: Instagram

Takole so v Špas teatru zapisali o Vročici:

“Ste pripravljeni na ZABAVO?🎉 Prihaja VROČICA! Najbolj vroča show komedija s Špela Grošelj, Irena Yebuah Tiran in Nina Ivanič.

Če boste imeli občutek, da ste prišli na prizorišče serije ‘Seks v mestu’, se ne boste veliko zmotili. Naše vročekrvne dame rade govorijo o življenju, ljubezni, seksu, zakonu, odnosih, prijateljstvu, materinstvu, karieri, hrani, alkoholu in da, tudi moških…😃 V navihani komediji se boste zabavali ob njihovih ženskih pogovorih, se smejali, uživali ob seksi glasbi legendarnih in aktualnih pop uspešnic, ki občinstvo vedno katapultirajo s sedežev, prepevali od začetka do konca in lahko tudi zaplesali z nami.

NAJ SE SHOW PRIČNE!”

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekPoglejte si, kako je videti pevka Alya. Kako je to mogoče?
Naslednji članekFoto: Kaja Casar na Tenerifih s potolčenimi nogami. Poglejte, kaj se ji dogaja!