Simpatična bivša blondinka je pred kratkim spremenila barvo las. Postala je namreč ponosna rdečelaska. Zdi se nam, da ji takšna barva precej pristaja in tudi Špela je s svojo izbiro precej zadovoljna. Kako tudi ne bi bila, ko pa k novi barvi las spada tudi sprememba garderobe. Priznala je, da se ji, odkar je rdečelaska, pogosto dogaja, da se ji zdi, da ‘stara’ oblačila ne pristajajo k novemu izgledu. In tako mora, hočeš nočeš, najti čas za šoping. Kar ji zagotovo ne povzroča večjih težav.

Že eno leto pa se njeni nakupi ne vrtijo samo okoli trgovin z oblačili, temveč tu in tam zavije tudi v kakšno trgovino s športnimi oblačili, saj je Špela postala zagrizena športnica. Navdušila se je nad potapljanjem, saj se ji zdi, da v podvodnem svetu spoznaš povsem nov svet, kjer se čas vrti počasneje in kjer lahko maksimalno uživaš. Plavala je že z morskimi psi, raziskala veliki koralni greben, zdaj pa čaka na nove izzive.

Kar pa zagotovo ne velja za ljubezensko področje, kjer ji nikoli ni dolgčas, je zaupala reviji Story. Tudi fant Jaka je strasten športnik, ki ji je razkril svet smučanja na vodi. Prav on jo je naučil teh veščin, ki jih Špela med dopustom pridno izkoristi.

Mnoga namigovanja, da je Špela v ljubezni razočarana, saj o svojem fantu ne govori veliko, pa je ovrgla z dejstvom, da se Jaka noče medijsko izpostavljati, kar spoštuje. In tako skrivnostni Jaka ostaja samo za Špeline oči in ušesa.

Kot je vajena že iz vodenja Kmetije, si simpatična Špela ni mogla kaj, da najsočnejšega ne bi pustila za na konec. Prišepnila je še eno drobno skrivnost. Rada bi postala mama. Sicer še ne v bližnji prihodnosti, saj bi rada preizkusila še veliko stvari, toda po tridesetem letu, oziroma takrat, ko bo to začutila, se zna zgoditi, da bo pridobila na oblinah.

Ja, ura teče, nič ne reče.


Zadnje novičke

Prejšnji članekŽenski večer Jessice in Nicole
Naslednji članekFOTO: Zvezde debeluhinje