Pred pesmijo »Too Much« so dekleta na odru razglabljale o stvareh, ki jih ne marajo, Mel B, ki je vedno veljala za »damo brez dlake na jeziku«, pa se je spustila s kontrole in tako začela preklinjati pred več tisoč otroci.

»Prestopile so mejo dobrega okusa. Vem, da so Spice Girls malce kontroverzne, a je to bil družinski koncert. Če so nameravale toliko preklinjati, bi morali izdati kakšno opozorilo, saj so vse to slišali moji otroci. Obožujejo Mel B in verjetno bodo te grozote ponavljali tudi v šoli,« je bil razjarjen starš, ki je v petek zvečer skupaj z več tisoči zraven hitov slišal tudi psovke.

čeprav detajli niso objavljeni, pa »The Sun« poroča, da se je Mel B v dveh minutah gotovo spomnila na vse dele telesa, položaje pri seksu in sinonime za besedo seks.

Ko je Geri Halliwell ugotovila, da je kolegica pretiravala, je stvar poskušala omiliti in rekla: »Potrebuje kdo spolno vzgojoč Nekaj minut lahko preživite s teto Mel in imeli boste toliko znanja, da boste na otroškem igrišču lahko še mesece šokirali druge otroke!« Nič kaj posrečena šala…

Ni pa se zgodilo prvič, da je Scary Spice prestopila mejo-podobno je bilo na koncertu nekaj večerov pred tem, v času njihove največje slave pa so režiserji morali pogosto iz številnih oddaj, v katerih so gostovale, brisati dele pogovora, saj so vsebovali psovke, največkrat pa iz ust glasne Mel B.


Zadnje novičke

Prejšnji članekMischa Barton na Sundance festivalu FOTO
Naslednji članekGre Scarlett kmalu pred oltarč