Čez dva tedna bo na Malavijskem sodišču sodnik določil, ali lahko posvoji otroka. Tam je namreč nekaj odvetnikov, ki se borijo za preprečitev Madonnine posvojitve dvoletnega Davida Bande. Madonna je Davida spoznala v Malavijski sirotišnici, postopek posvojitve pa poteka od leta 2006.

Madonna pa je pripravljena tudi za nakup tretjega stanovanja v New Yorku. Pevka bo zapravila 7 milijonov ameriških dolarjev za posest, ki ima pogled na Central Park. Lani je na njenem šestem domu v Londonu zapravila 12 milijonov ameriških dolarjev. Junija lansko leto je kupila deset sobno stanovanje v Marleyboneu.

Sedaj živi v osem sobnem stanovanju poleg moža Guya Ritchieja in hčerke Lourdes in Rocco ter posvojenega dečka Davida. Posesti želi povezati, da bo naredila en velik dom.

Poleg šestih lastnin v Londonu in treh v New Yorku imata Madonna in Guy še 1200 arov veliko posest v Wiltshireu in za 16 milijonov ameriških dolarjev vredno posest v Beverly Hillsu.

Madonna je fitnes zapustila po dveh urah in 40-ih minutah, na njenih hlačah pa je bilo opaziti, da se je tam kar dobro prepotila.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBikini! Eva Longoria
Naslednji članekLjubezen Davida in Victorie