V ekskluzivnem intervjuju in fotografiranju mlajše sestre Britney Spears za revijo OK! je le-ta povedala, da se je prvih korakov materinstva veliko lažje učiti daleč od luči javnosti. »Tu smo si vsi enaki,« pove Jamie Lynn za OK!. »Na prvem mestu je družina, kar je dobra popotnica za življenje«.

17-letna igralka je v intervjuju razkrila, kakšni so bili prvi trenutki starševstva v novem domu, ki si ga deli z Maddie in fantom Caseyem Aldridgem, spregovorila pa je tudi o njenih porodnih bolečinah.

»Povedali so mi, da lahko porodni popadki trajajo tudi od osem do dvanajst ur, tako da sem bila pripravljena, da otrok pride na svet v treh do štirih urah,« pove Jamie Lynn. »Imela sem čudovito nosečnost, prav tak je bil tudi porod. Bila sem zares srečna«.

Zvezda serije Zoey 101 in njen zaročenec nimata še izbranega datume za poroko, vendar sta si sedaj bližje kot kdajkoli prej. Jamie Lynn pove, da je imela naraven porod brez komplikacij, želela je, da je z njo v porodni sobi le Casey.

»Ko sem prišla v porodnišnico, je bil moj zdravnik tako miren in dober, da me sploh ni bilo strah. Pogovarjala sem se s Caseyem. In veste kaj je čudno? Spraševala sem ga, če se dobro počuti! Oba sva bila tako razburjena«.

Otroška soba za malo Maddie je na drugem koncu hiše, toda za zdaj njena ponosna starša raje vidita, da je ponoči z njima.

»Počuti se zelo dobro,« pove Jamie Lynn. »Hranim jo na vsake dve do tri ure. Ko se zbudi sredi noči, jo nahranim in nato mirno zaspi nazaj, tako da ni nobenega vpitja in joka«.

Ponosna mama nadaljuje: »Zjutraj vstaneva in pripravim ji malo kopeli. Nato se skopam še jaz. To storiva vsak dan, kar mi je zelo všeč. Sedaj, ko sva se navadili ena na drugo, sva srečni v najinem skupnem življenju.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekMiša Margan: Na sliki nisem jaz!
Naslednji članekPo dolgem času nasmejana Brit