Katy Perry je na glasbeni sceni že kar nekaj časa in do sedaj nam je dajala vtis, da želi biti samosvoja in unikatna zvezdnica, ki se ne podreja modnim trendom, ampak jih celo postavlja.

No, z outfitom na podelitvi letošnjih MTVjevih Video Music Awards je zvezdnica vsekakor ne samo brcnila v temo, temveč požela nemalo negativnih kritik na ta račun.
 


Na videz z njenim kavbojskim outfitom, ki se je ujemal z videzom njenega spremljevalca, raperja Riffa Raffa, ni bilo nič narobe. Pa vendar nas je zvezdnica spominjala na nekoga… Vse dokler nam ni postalo jasno, na koga! Na pop princesko Britney Spears!

V svojih zlatih letih, ko je še hodila z Justinom Timberlakom, je pevka Britney Spears na podelitev ameriških glasbenih nagrad leta 2001 prišla prav tako v kavbojskem outfitu in – glej no glej – tudi Justin je bil oblečen v njej podoben stil.

Šele sedaj, ko smo Katy videli na rdeči preprogi, smo dojeli, kaj je dan pred tem želela povedati z zapisom na Twitterju: ''@britneyspears, pokazala ti bom najboljše posnemanje na podelitvi VMA do sedaj! Počakaj na to!''

Na koncu je zapisala, da je njen videz odraz njene ljubezni do nostalgije…


Zadnje novičke

Prejšnji članekVideo! Se je Olivia Wilde res polila z lastnim mlekom?
Naslednji članekTv platno! Na Planet TV prihaja še en šov …