Vse, kar misli tudi reče – so besede, ki na kratko opisujejo srbsko pevko Jeleno Karleušo. Je ena tistih zvezd, ki je življenje v zadnjih nekaj letih ne boža. Pred dvema letoma je izgubila mamo Divno, že dolgo pa se bori z mediji, zaradi več škandalov, v katere je bila vpletena skupaj z možem in nogometašem Duškom Tošićem. Par je poročen od leta 2008 in ima dve hčerki, 12-letno Atheno in 11-letno Niko. Ker o tem še ni veliko napisanega, le redki vedo, da je leta 2014 izgubila otroka.

“Mnogi me že leta sprašujejo, kako imam tako raven in zategnjen trebuh, izrazite trebušne mišice in majhen obseg pasu. Skrivnost je v stezniku, ki ga nosim vsak dan, včasih ponoči, pogosto pod oblačili … Z rednim nošenjem in “treningom” pasu s tem steznikom stopite maščobne obloge in drastično zmanjšate obseg pasu, skrčite sproščene mišice, zmanjšate lakota, izboljšati držo. Priporočam ga vsem ženskam, še posebej tistim, ki se redijo v trebuhu, materam in ženskam, ki trenirajo. Imela sem tri carske reze (ja, tri), rodila sem dva otroka, imela vnetje slepiča (sprednja stena trebuha je zelo šibka), ne telovadim in ta steznik mi je zelo pomagal,” je zapisala na Instagramu.

Mimogrede, o njeni tretji nosečnosti je malo znanega. “Res ne želim govoriti o tej temi. Prosim vas, da ste pozorni. Dovolj je reči, da je nenehen stres povzročil katastrofalne posledice. To je samo moja stvar, moja intima in ne bi si želela, da bi se o tem pisalo in govorilo. Zdaj sem v še večjem stresu, vsi radovedno čakajo, kaj bom počela po več kot enoletnem premoru,” je na kratko komentirala za srbske medije, ki so razkrili, da je dojenčka izgubila v osmem tednu nosečnosti.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekStvari, ki jih člani kraljeve družine ne smejo nositi in spreminjati na sebi
Naslednji članekBorut Pahor je pod opombo zapisal to