Čeprav so kraljevo družino zapustili pred več kot enim letom in mir našli v Kaliforniji, sta britanski princ Harry in žena Meghan Markle še vedno ena glavnih tem v Veliki Britaniji. In ptice na veji že čivkajo, da par pričakuje drugega otroka, britanske stavnice pa že zbirajo stave za ime bodoče članice Sussexa.

Napetosti naraščajo iz dneva v dan, stavnice pa so zdaj predstavile priljubljene izbire za ime kraljevega otroka. Čeprav je bilo pred mesecem dni najbolj priljubljeno ime Diana, stavnice zdaj kažejo, da ima ime Phillipa najvišje verjetnosti. Če se bodo odločili pokloniti princu Filipu, se Meghan in Harry ne bosta prva odločila za to potezo. Harryjeva bratranca Eugenie in Zara Tindall sta tik pred Filipovo smrtjo novorojenčku dala srednje ime Philip.

A ker prvi sin Sussexa, mali Archie Harrison, ni poimenovan po princesi, so na seznamu imen, ki jih je treba priskrbeti za prihodnjega družinskega člana, še druga, bolj tradicionalna kraljeva imena. Tako ima ime Diana trenutno drugo mesto v stavnicah, tretje najbolj priljubljeno ime pa je, če gre verjeti stavnicam, Elizabeth. 

Vendar je na seznamu potencialnih imen za drugega otroka Meghan Markle in princa Harryja poleg tradicionalnih tudi nekaj sodobnih, med njimi pa so favoriti Allegra, Grace, Emma, ​​Rose, Alice … najverjetneje pa ne bomo izvedeli do rojstva deklice.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekMarjetka Vovk je razkrila, kaj se ji lušta
Naslednji članek5 zvezdnikov, ki so se poročili s prvo ljubeznijo