Omar Naber že od začetka šolskega leta razvaja s kratkimi videi, ki prikazujejo njegovo spontanost, dobrosrčnost, odprt in skromen karakter. Njegova kampanja #PolepsajDan je pravzaprav napovedovala nov videospot priljubljenega pevca.
Skladba ‘Cesta in nebo’ je na svoj videospot čakala kar 10 let. Gre za prvo pesem, ki jo je Omar sam uglasbil, le besedilo je napisal basist skupine Tabu, Iztok Melanšek. Kot pravi Omar je na pesem izjemno ponosen in lahko je, saj je od različnih glasbenih kritikov prejel same pohvale. Odlična skladba potrebuje tudi odličen videospot, zato je snemalna ekipa k sodelovanju povabila priznane režiserje. Snemanje se je odvijalo na devetih lokacijah po Sloveniji (Od Ljubljane do Portoroža) in to v samo treh dneh.

Dobro se z dobrim vrača

Velikodušen in dobrosrčen pevec je do sedaj razveseljeval druge, v videospotu pa se zgodba obrne in sreča najde njega. Bogataš mu zaupa ključe svojega avtomobila. Namesto, da bi jeklenega lepotca preparkiral izpred hotela na parkirišče, Omar pokliče svoja prijatelja in ju povabi ne napozabno vožnjo. Zabava se konča, ko ustavijo dekletu s pokvarjenim avtomobilom. A ta jih prelisiči ter pobegne z njihovim avtomobilom. Ker se dobro z dobrim vrača, se za Omarja zgodba seveda konča srečno.

Prejšnji članekDamjan Murko pokazal, da je pravi romantik
Naslednji članekTina Maze: “Včasih ne najdem prave besede”