Kako izbrati primerno obutev za jeans hlače v različnih stilih?

Poletje je čas za lahkotnejša oblačila, vključno z udobnimi jeans hlačami. Ne glede na to, ali so tvoje najljubše kavbojke ravne, zvončaste, oprijete ali široke, obstaja primerna obutev, ki bo dopolnila tvoj poletni outfit. Tukaj je nekaj nasvetov za kombiniranje jeans hlač z različnimi stili obutve:

1. Ravne jeans hlače

Ravne jeans hlače so klasičen kos, ki se lepo poda k različnim vrstam obutve. Za sproščen casual videz jih lahko kombiniraš  supergami ali natikači. Če želite bolj eleganten videz, izberit sandale z višjo peto.

Jeans hlače in obutev za zraven
Vir: Instagram, @trendyvibe

2. Jeans hlače na zvonec

Zvončaste jeans hlače so znane po svojem retro videzu, zato jih odlično dopolnjujejo platforme sandali. Visoke pete bodo dodale eleganco, nizka obutev pa bo ustvarila bolj sproščen videz.

Jeans hlače in obutev za zraven
Vir: Instagram, @trendyvibe

3. Oprijete jeans hlače

Oprijete jeans hlače so odlična izbira za poudarjanje oblin. Za poletne dni jih lahko kombiniraš z ravnimi sandali ali s paščki, ki bodo dodali nekaj glamurja tvojemu videzu. Še posebej dobro se bodo podale tudi platforme sandali.

Jeans hlače in obutev za zraven
Vir: Instagram, @trendyvibe

4. Široke jeans hlače

Široke jeans hlače so udobne in trendovske. Za še lepši videz jih kombiniraj s platformami ali visokimi sandali. Za bolj sproščen videz pa izberi natikače s peto.

Jeans hlače in obutev za zraven
Vir: Instagram, @trendyvibe

Ne glede na stil jeans hlač, ki jih nosiš, se prepusti svoji kreativnosti pri izbiri obutve. Poletje je čas za eksperimentiranje in zabavo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekŽena Damjana Murka se je objemala in fotografirala s to slavno osebo
Naslednji članekKaj se dogaja v eksperimentu Poroka na prvi pogled? Bodo res naredili to drzno potezo?