Ko je poleti malce bolj hladno, lahko jakno zamneja eleganten suknjič.

Poletje je čas, ko smo vsi malo bolj svobodni pri izbiri oblačneja in izražanju svojega stila, saj toplo vreme dovoljuje več gole kože in lahkotnosti. Letošnji hit poletja so ob malo bolj hladnih večerih tudi suknjiči. Predstavljamo ti 5 možnosti.

1. Ekstravaganten ženski suknjič s posebnimi detajli

Ekstravagantni ženski suknjiči so modni kosi, ki izstopajo zaradi svojih posebnih detajlov . Taki suknjiči pogosto vključujejo različne modne trende, barve, vzorce in dodatke, ki jih naredijo opazne. Takšen suknjič je odlična izbira za posebne priložnosti ali za tiste, ki si upajo izraziti svoj stil.

Eleganten suknjič
Vir: Instagram, @disigningcouture

2. Daljši ženski suknjič

Daljši suknjiči so elegantni kosi oblačil, ki segajo preko bokov. Ti suknjiči ponujajo dodaten sloj in zato večje udobje. So dobra izbira za poslovna srečanja. Daljši suknjiči lahko dodajo eleganco tvojemu videzu in ti pomagajo ustvariti bolj profesionalen videz.

Eleganten suknjič
Vir: Instagram, @disigningcouture

3. Širši ženski suknjič

Ti suknjiči so udobni in moderni in omogočajo večjo svobodo gibanja. Širši suknjiči so odlična izbira za vsakdanje nošenje in lahko ustvarijo sproščen in šik videz, lepo se podajo h kavbojkam.

Eleganten suknjič
Vir: Instagram, @disigningcouture

4. Krajši ženski suknjič

Takšni suknjiči so bolj mladostnega videza in so dobra izbira za bolj sproščene priložnosti. Krajši suknjiči lahko poudarijo tvoje obline. Lahko jih nosimo tudi s kratkimi krili.

Eleganten suknjič
Vir: Instagram, @disigningcouture

5. Zelo dolg ženski suknjič

Zelo dolgi ženski suknjiči so elegantni in glamurozni kosi oblačil, ki segajo preko kolen ali celo do tal. Taki suknjiči so povezani s formalnimi dogodki, kot so poroke, večerne prireditve ali večerje. Pomagajo ti ustvariti dramatičen videz, poleti pa ga lahko ob večerih nosijo ženske, ki si upajo tudi ob kratkih hlačah.

Eleganten suknjič
Vir: Instagram, @disigningcouture

Ne glede na to za kakšen suknjič gre, pomembno je, da izbereš kos, v katerem se počutiš samozavestno in udobno.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKdo je moški, ki dela družbo Jerneji Ropas (Poroka na prvi pogled)?
Naslednji članekKaj se je zgodilo z Ano Tavčar?