Deli
V petek, 2. decembra, smo dobili zmagovalca prvega slovenskega resničnostnega šova Survivor. Edini preživeli je Alen Perklič.

Zmagovalec prvega slovenskega Survivorja je Alen Parklič, ki je osvojil naziv edini preživeli in 50.000 evrov. V velikem finalu ga je desetčlanska porota suvereno izglasovala za zmagovalca. Alen je prejel deset glasov, Sandi dva in Maja nobenega.

Alen je imel zanimivo popotovaje skozi 42 dni ene svojih najhujših življenjskih avantur na Filipinih. Že prvi dan se je udaril v glavo in ni sodeloval pri prvi nalogi, saj je padel skupaj. Kasnej se je izkazalo, da je imel blag pretres možganov. Alena so tekmovalci na 12. plemenskem svetu poslali na otok izgnanih, a se je po borbi, v kateri sta z Ines postavila vzdržljivostni rekord igre, vrnil med survivorje kot polnopravni član.

"Nekako še kar nisem dojel, kako zelo obsežna je ta zmaga. Zmagal nisem kot posameznik, zmagalo je dobro, zavezniki, prijatelji, Sambal, zmagalo je 20 pogumnih posameznikov in vsak izmed nas si zasluži naziv in nagrado," je po zmagi povedal survivor Alen.

Opisal je tudi svoje doživljanje igre: "V začetnem delu Survivorja me je gnal sam duh Sambala, enostavno smo se s posamezniki neverjetno navezali in čutil sem, da smo neka družina, držimo skupaj, ne gleda na to, kaj nam narava in Survivor vržeta pod noge. V drugi polovici pa me je gnala želja po dokazovanju. Da dokažem sebi, da zmorem, da dokažem drugim, kako zelo so se zmotili, ko so me dali na dno hierarhije, ko so me poslali kot izgnanega na otok, ko sem se jim zdel praktično samo še številka. Gnala me je želja, da ne razočaram svojih zaveznikov, prijateljev, mojega, našega Sambala."

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.