Tjašo in Suzano smo spoznali v prvi sezoni resničnostnega šova Big Brother in medtem, ko je Suzana ostala prisotna v medijih, se je Tjaša umaknila izpod žarometov javnosti in kot kaže v tem času našla svojo ljubezen ter zanosila.

“Da bom babica, po primorsko “nona”, me je šokiralo, saj nisem pričakovala, da se bo Tjaša tako zgodaj odločila za naraščaj, pa še ta beseda pomeni nekaj starega, jesenskega, kar se še zdaleč ne počutim,” nam je zaupala Suzana, ki se je med drugim slikala tudi za Playboy in dokazala, da vsekakor tudi ne izgleda kot običajna babica.

A se je kar hitro navdušila nad idejo, da bo kmalu dobila vnukinjo, ki jo bo lahko razvajala: “No, ker starši ponavadi nimamo dosti besede, sem se sprijaznila in sčasoma z velikim veseljem sprejela to novo nalogo,” je z nami delila svoje veselje in dodala: “Zdaj sem dobila še eno izložbo več, saj je nakupovanje moj hobi. Komaj čakam nakupov čipkastih oblekic, elastik za kodrčke ter roza Nikeic. Tako sem takoj ob novici kupila sandalčke, model, ki sem jih jaz nosila kot otrok ter sem jih kupovala tudi Tjaši.”

“Punčko pričakujemo novembra in to bo najlepša zima mojega življenja, poleg rojstva moje punčke Tjaše!”

Čestitkam ob veselem pričakovanju se pridružuje tudi naša ekipa!


Zadnje novičke

Prejšnji članekPenelope in Javier: Strastna v javnosti
Naslednji članekPoljub filmske Alice in Emmeta