Film Prvič (After) temelji na istoimenski knjižni uspešnici avtorice Anne Todd. Knjižna zbirka Prvič je sestavljena iz štirih knjig in ta trenutek navdušuje bralce v kar 40 državah po svetu.

V glavnih vlogah v filmu nastopata avstralska igralka Josephine Langford in britanski igralec Hero Fiennes Tiffin, ki igrata pridno dekle in naravno lepotico Tesso Young in skrivnostnega Hardina Scotta.

Tessa Young je predana študentka, vzorna hči in zvesta punca svoji srednješolski ljubezni. V prvem semestru kolidža pa se Tessin varni svet poruši, ko spozna skrivnostnega in motečega upornika Hardina. Dvomiti začne v vse, kar je verjela in začne se spraševati, kaj sploh hoče od življenja.

Knjižna senzacija, ki prihaja na velika platna, bo v Sloveniji ugledala luč na enkratni ekskluzivni premieri v Cineplexxu Kranj in sicer že v PETEK, 12. aprila ob 20.00 uri! Obiskovalke se bodo razveselile nagradnega žrebanja, promocijskega izvoda revije Cosmopolitan ter druženja po filmu.

S PRIJATELJICAMI V KINO NA LADIES NIGHT. Aprilski Ladies night bo razveselil vse slovenske ljubiteljice knjižne uspešnice. Film Prvič (After) si bodo lahko gledale v vseh kinih Cineplexx v ČETRTEK, 18. aprila ob 20:00.