Polna luna lahko prinese razodetja in nagrade, a nič hudega, vedno je trenutek spremembe.

24. februarja bo polna luna v devici dosegla svoj vrhunec natanko ob 7.30 zjutraj po srednjeevropskem času.

Ta 4 horoskopska znamenja bodo najbolj občutila polno luno

Če vaše sončno znamenje ali lunino znamenje spada pod katero koli od naslednjih, vas bo polna luna pripeljala do konca potovanja in vas pustila z razodetji in nagradami.

polna-luna

Dvojčka

Čas je, da pogledate dele svojega življenja, ki se vam zdijo zasebni in jih je vredno zaščititi pred radovednimi očmi. Ta polna luna vam razkriva globlje resnice o vašem domu in družinski dinamiki, pa tudi o vašem odnosu do korenin vaših prednikov. Ali so se zamere z družinskimi člani pripravljene razrešiti? Vam kaj v domačem življenju preprečuje, da bi se počutili resnično dobrodošle? Da bi cveteli, morate redno zalivati ​​svoje korenine in negovati svoje osebno življenje od tal.

Devica

Kmalu se bo odvilo nekaj velikega in nedvomno so device glavne junakinje te zgodbe. Nekaj ​​pomembnega v vašem življenju se bo uresničilo, pa naj bo to evolucija vaše osebnosti ali razodetje o vseh načinih, kako ste rasli, se razvijali in se na tej poti vračali v svoje cone udobja. S polno luno, odkrivate, da imate moč, da ste sami svoj junak, in vse je odvisno od vaše sposobnosti, da verjamete, da se lahko rešite. Oseba, ki ste jo vedno čakali – naj bo to starš, ki se je končno oglasil, ljubimec, ki vas končno pravilno ljubi, ali prijatelj, ki vam bo vedno stal ob strani – je bila vedno v vas.

Strelec

Sprijaznili se boste z uspehom ali priznanjem v karieri. Ne glede na to, ali končno prejemate priznanja, ki si jih zaslužite, ali se zavedate, da je čas, da se premaknete iz slepe ulice, vas ta polna luna vodi proti poklicni osvoboditvi. Ta polna luna, poskrbi, da bo vaše ime v ustih pravih ljudi. Če ste prejeli napredovanje, je morda čas, da se dogovorite o pogojih, in če opuščate eno poklicno pot v korist druge, verjemite, da je vaša prihodnost svetla.

Ribi

Partnerstvo deluje, ko se dve osebi združita. Ne glede na to, kako si morda želite, da bi določen odnos uspel, ne pozabite, da ne morete nadzorovati, kaj druga oseba govori, počne ali misli. Ta polna vas prisili, da se zaveste dejanj in namenov nekoga drugega (in kaj njihov vpliv na vaše življenje pove o vas). Ta polna luna bi lahko pripeljala novo osebo v v vaše življenje ali vam pokazala, kako se je razmerje razvilo. Morda boste odkrili novega sovražnika, novega zaveznika ali nekoga, ki vsebuje lastnosti obojega. Če se strast ali konflikt krepita, lahko ta polna luna povzroči izbruh čustev in vas prisili, da poiščete rešitev ali se za vedno ločite.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKlemen Slakonja: Gledali ga bomo lahko v svetovno znanem filmu
Naslednji članekRebeka Dremelj nas je močno prestrašila, tole je imela na obrazu