Italija slovi po svojih lepih plažah, ki so videti kot iz starega italijanskega filma.

Si že kdaj sanjala o potovanju v svet, kjer se zdi, da je čas obstal in te prevzame občutek starinske, brezčasne elegance? Portofino v Italiji je prav ta kraj, kjer se ti lahko uresničijo sanje in doživiš nekaj izjemno posebnega.

Portofino
Vir: Instagram, @italiarefinement

Portofino je majhno pristaniško mestece ob italijanski rivieri, ki že desetletja navdušuje s svojo prefinjenostjo in posebnim čarom.

Pastelne barve hiš, ki se vzpenjajo ob obali in jadrnice, ki plujejo po morju, ustvarjajo pravljično vzdušje in te odpeljejo nazaj v čase, ko je bila eleganca resnično cenjena.

Portofino
Vir: Instagram, @thedriftingduo

Obisk Portofina ti bo dal občutek, kot da si stopila v zakulisje najlepših filmskih prizorov, polnih glamurja in sofisticiranosti.

Vsak kotiček tega čarobnega mesta je navdihnil umetnike, pesnike in modne oblikovalce, saj v sebi nosi nekaj posebnega, kar te bo nedvomno prevzelo.

Portofino
Vir: Instagram, @lizrosa

Zakaj bi morala obiskati Portofino to poletje?

Ker ti bo ta čarobni kraj polepšal dušo in te navdihnil z energijo iz preteklosti. Zahajanje sonca nad pristaniščem, vonj po sveže pečenih italijanskih dobrotah, sprehodi ob obali in sproščeno druženje ob kozarcu vina – vse to so trenutki, ki ti bodo ostali v spominu za vedno. Iz Ljubljane je oddaljen 6 ur in pol.

Portofino
Vir: Instagram, @wow.milano.italy

Spakiraj kovčke, obleci svojo najlepšo obleko in se odpravi v Portofino. Tam te čaka doživetje brezčasne elegance in inspiracije iz preteklosti, ki te bo napolnila s pozitivno energijo in lepimi spomini.


Zadnje novičke

Prejšnji članekEva Boto je dosegla zavidljiv uspeh, še sama ne more verjeti
Naslednji članekPoglejte, kje v Sloveniji uživa Goran Dragić s svojo izbranko