V  tem tednu imamo pet zvezdniških rojstnih dni.

Danes, 22. septembra, svoj 27. rojstni dan praznuje čarovnik Tom Felton, ki ga poznaš po vlogi Dreca v seriji filmov o Harryju Potterju.

Sledi nekajdnevni premor, saj naslednja zvezdnica, Christina Milian, svoj 33. rojstni dan praznuje šele 26. septembra. Christina je bila še nekaj let nazaj izredno aktivna igralka, igrala pa je v kar nekaj odmevnih najstniških filmih; najbolj poznana je najbrž po vlogi v filmu o navijačicah, Zagrete navijačice 4.

Dan kasneje bo svoj 30. rojstni dan praznovala kanadska glasbenica, ki je na vrhuncu svoje slave veljala za največjo upornico glasbenikov svoje generacije; Avril Lavigne praznuje 27. septembra.

Zadnji dan v tednu, 28. september, bomo zaključili s kar dvema rojstnima dnevoma. Svoj 27. rojstni dan bo praznovala igralka Hilary Duff, medtem ko bo Alfonso Herrera isti dan praznoval svoj 32. rojstni dan. Alfonsa se najbrž spominjaš iz skupine RBD in telenovele Rebelde, ki je pri slovenskih najstnikih pustila velik pečat; skupina RBD je pri nas imela ogromno oboževalcev t.i.i upornikov in je k nam na koncert pred šestimi leti prišla kar dvakrat!


Zadnje novičke

Prejšnji članekOpa! Brad Pitt ima prav poseben modni dodatek
Naslednji članekFOTO! Lili Žagar: Pokazala svoja najljubša fanta