Ivjana Banić, priljubljena radijska voditeljica, je že drugič postala mati. Povila je namreč sinčka Krasa.

PREBERITE TUDI: Tako odrezavo odgovori Ivjana Banič, ko jo kdo vpraša TO!

Z javnostjo deli le malo

Ivjana svoje zasebno življenje sicer spretno skriva, le tu pa tam objavi kakšno zanimivo objavo, s katero pokaže, da se z napori materinstva sooča na humoren način.

Mogoče ni prav, da je objavila sporočilo

Ivjana pa je objavila še nekaj zanimivega in pravi, da mogoče to ni prav, a vendar je sporočilo tako lepo, da mislimo, da s tem ni nič narobe. Sporočilo ji je poslal sodelavec Miha Deželak.

“Mogoče ni prav, da objavljam osebno korespondenco ampak… Lahko si prebereš, zakaj mi je Deželak eden izmed ljubših sodelavcev ??  Človek, ljudina, dobričina ? 
Oseba, ki bo poskrbela, da je vedno najprej drugim v redu, šele potem bo gledal nase. Kar znajo ljudje včasih izkoristit ? Ampak Deželak Junak se ne pusti motit ??
On bo izkoristil tale vikend ki prihaja, šel na pot po Sloveniji z rikšo, v želji, da gre tudi letos čim več otrok iz socialno ogroženih družin na morje. ?☀
Kako pomagaš? 
Sms na 1919 z vsebino:
POMAGAM1 ali POMAGAM5 ?? Takoj zdele ga pošljem, samo da prej Deželaku odgovorim na njegov sms, poln prijateljskih besed in lepih ter iskrenih želja ? Miha Deželak, res si legenda! Se vidimo v nedeljo, na tvoji dobrodelni avanturi.”

Vse pohvale torej Deželaku, ki dobrodelno pomaga, da bo odšlo čimveč slovenskih otrok iz socialno ogroženih družin na morje!

© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekTa slovenska pevka je tako na kratko postrigla svoje čudovite, dolge lase
Naslednji članekPeter Prevc postal očka!