Petra Parovel, uspešna slovenska podjetnica in znana vplivnica, je včeraj izgubila živce.

Petra Parovel je uspešna podjetnica. Njeno podjetje s športnimi oblačili je med najbolj priljubljenimi v Sloveniji, zato verjamemo, da ima z njim veliko dela. Včeraj je potožila, da je pozabila podaljšati vinjeto in ker se je v tem času večkrat peljala po avtocesti, je prejela vrtoglavi znesek za globo.

Dejala je: “Ne gre za vinjeto in globo, ampak ti poberejo vse, kar ti lahko. Zvišam plačo, dvignejo davke. Samo še en davek naj se zviša in potem čau. Samo še toliko malo manjka in odprem podjetje v tujini.”

Petra Parovel je bila besna. Vir: Instagram
Petra Parovel je bila besna. Vir: Instagram

Ljudje pa so se na njo seveda grdo spravili. Takšni so bili komentarji:

“Vsi, ki se vozimo pa avtocesti si moramo kupit vinjeto, tudi ona ni izjema. Zakaj bi ji pa oni morali opozarjat, saj ima svojo glavo. A misli, če bo preselila podjetje, da ne bo rabla v tujini vinjete za avtoceste?”

“Če se z njo strinjam glede davkov se pa ne morem glede globe. Če velja za vse ne vem zakaj ne bi zanjo. In če je res neka uspešna podjetnica jo bo veliko lažje plačala kot tisti, ki si še vinjete ne more privoščit.”

“Močna vplivnica in podjetnica, ki meni, da je posebno bitje, katero bi država morala prositi za nakup e-vinjete. Odjadram naj čim prej v tujino.”

“Ja pa kaj si v prvem razredu vun šole stopila, da ne veš, da treba podaljšati vinjeto, ( si že kdaj slišala da je vinjeta neomejeno veljala) žalostno, da se iz sebe norca delaš…”


Zadnje novičke

Prejšnji članekBo hčerka Iris Mulej kmalu postala manekenka?
Naslednji članekOh, ste videli to? Jan Plestenjak se naokoli prevaža v tem luksuznem avtu