Priljubljeni radijski voditelj Uroš Bitenc se že nekaj časa intenzivno in redno posveča športnim aktivnostim. Teh ne zanemari niti med vikendi in pri tem vključi tudi svoji najljubši ženski, ženo Anteo in hčerkico Ulo Sijaj. Seveda na svojstven način.

Tako so pred kratkim družinski izlet spremenili v edinstveno kolesarsko odpravo. Medtem ko je Uroš, ki kolesarske dirke redno spremlja tudi v prenosih na Šport TV, poganjal pedala, sta ga žena in hčerkica spremljali z avtomobilom. Ker je Uroš vedno za akcijo in nove izzive, pa se čez nekaj dni ni ustrašil tudi višinskega podviga, ki ga je izvedel s sodelavci z radia. Pogumno se je spustil po ziplinu, kjer so z ekipo pripravljali novo presenečenje za svoje poslušalce. Ob tem je še dodal, da je nadvse ponosen, da lahko dela to, kar ga veseli in da mu v družbi krasne ekipe nedvomno nikoli ni dolgčas.

Uroš vedno poskuša združiti prijetno s koristnim, najbolj pa je vesel, ko se mu pri športnih podvigih pridružita žena Antea in hčerkica Ula Sijaj.

Foto: Instagram


Zadnje novičke

Prejšnji članekNOVO! Severina objavila videospot za novo pesem “Tutorial”!
Naslednji članekNoseča Pippa Middleton s pregrešno drago torbico