Deli

Igralka Eva Longoria je utišala govorice o nosečnosti, po tem, ko so jo malce porejeno (česar od nje nismo vajeni) ujeli v kopalkah. S svojim možem sta namreč na Havajih, kjer praznujeta njegov rojstni dan.

V četrtek je igralka objavila video, v katerem je pokazala malce zaobljen trebušček in med oboževalci hitro sprožila govorice. Igralka pa ni čakala dolgo in je vse kaj hitro utišala …

Wet-n-Wild with Diego! #VacationMode ?

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

“Jutro vsem, zadnji dan v raju in jaz sem utrujena. To jutro sva telovadila. Videla sem fotografije sebe na čolnu in izgledam zares debelo. Lahko vam povem, da sem jedla le sir. To so torej novice dneva. Nisem noseča, le uživam veliko sira, veliko vina in ogromno palačink.”

Dodala je še, da je to morala objaviti, ker jo namreč njena celotna družina sprašuje, ali je noseča. “Ja, res izgledam noseča, a je v mojem trebuhu le krogla sira. Resno – izgledam zares debelo, ampak veste kaj – to se dogaja ljudem. Vsi so napihnjeni. Danes nisem napihnjena, a je to pred palačinkami. Jedla jih bom namreč kasneje.”

“Midva imava družino,” je Longoria za Us povedala lani junija, ko so jo povprašali po tem, ali z možem Antoniom Bastonom kaj načrtujeta otroka. “Tri otroke (Antonio ima iz prejšnjega zakona Natalio, Mariano in Joseja), zato bova z najino družino le nadaljevala naprej in čakala,” je še dodala.

Očitno igralka uživa v hrani in se s kilogrami ne obremenjuje preveč. Sicer bi za to lahko bil razlog tudi naraščaj …

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.