Že ptički na vejah čivkajo, da na portalu TočnoTo iščemo kuharski talent. Ne, ne bomo testirali vaših kuharskih sposobnosti, bi pa radi videli vaše mojstrovine v teh prazničnih dneh na fotografijah. Najboljše bomo nagradili z bogatimi nagradami. Več o nagradni igri lahko preverite tukaj >>. Da se prijavite, nam morate fotografije poslati na naš e-mail urednistvo@tocnoto.si

Kar veliko se vas je že prijavilo in pokazalo svoje pekarske  sposobnosti, kar ne moremo se načuditi, kaj vse premorejo ustvarjalne roke, nekaj najboljših smo objavili na našem bratskem portalu 1001ideja.si, lahko si jih ogledate tukaj. OPOMBA: Ni za tiste na dieti, saj si boste hitro zaželeli nekaj sladkega.

Kot obljubljeno vam razkrivamo tudi slovensko zvezdnico, ki nam bo med vsemi fotografijami pomagala izbrati najboljše. Kataya je slovenska pevka in sinhronizatorka, pred kratkim pa je izdala tudi svoj knjižnji prvenec. Kako se znajde v kuhinji in kaj najraje prigrizne pa vam razkrijemo prav kmalu.

Da ne pozabimo, naši najdražji sponzorji nagradne igre, so pripravili prav fine ugodnosti za vse naše bralce. Če še izbirate darila za vaše najdražje, ali želite pocrkljati sebe, preverite kje vse lahko dobite popust.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNuša Lesar ima novo
Naslednji članekTina Gorenjak se poslavlja