Božični prazniki so najlepši čas v letu. Ob bogato obloženi mizi se zberejo družine, se družijo, zabavajo, širijo toplino in radost. Tudi slovenski zvezdniki so se družili s svojimi družinami in se zabavali. Ob tem niso pozabili svojim spletnim prijateljem voščiti lepih praznikov.

Anej Piletič (BQL)

Anej Piletič (BQL) je lepe praznike voščil s fotografijo, na kateri je objet z ženo in njunim kužkom.

Vir: Instagram Anej Piletič production

Damjan Murko

Damjan Murko je voščil s prečudovito božično fotografijo in zapisal: “Preživite ta dan v objemu nekoga zares posebnega. ❤️🎁🌲”

Vir: Damjan Murko Instagram

Helena Blagne

Helena Blagne je v objektiv ujela pravo zimsko idilo s soncem. Njeno voščilo se glasi takole: “❤️ Vesel in ljubeč božič vam želim, dragi moji! ❤️ 🎅 🎄 ✨”

Vir: Helena Blagne Instagram

Darja Gajšek

Darja Gajšek je objavila družinsko fotografijo in zapisala: “Želimo vam, da vam božični čas prinese veselje, radost, srečo in mir. 🎄Lepe praznike vsem od nas treh. 🎁”

Natalija Verboten

Praznično obarvano fotografijo je delila tudi Natalija Verboten. “Juhuhu, tudi mene je pričakalo 🎁 pod 🎄. Hvala, dragi Božiček, da si se spomnil name! 🙏🎅🏻 Dragi prijatelji, radostne praznike vam želim! ❤️Naj bo Božič v naših srcih vsak dan v letu. 😘” je zapisala.

Vir: Natalija Verboten Instagram

Maraaya

Marjetka Vovk in Aleš Vovk – Raay sta pokazala romantiko. “Naj bo tudi ta božični večer poln ljubezni in lepih trenutkov! Vsem želiva čaroben dan in pošiljava topel objem! ❤️❤️ Marjetka&Raay, ” se glasi njuno voščilo.

Vir: Maraaya Instagram

Jan Plestenjak

Jan Plestenjak je ganil s svojimi besedami.

Tanja Žagar

Tanja Žagar se je fotografirala ob božični jelki in vsem zaželela vesel božič ter vsem poslala velik objem.

Vir: Instagram Tanja Žagar

Zadnje novičke

Prejšnji članekGašper Rifelj je z družinsko fotografijo sporočil veselo novico
Naslednji članekTO JE TO! Modrijani tega ne bi mogli storiti boljše, kot so