Deli

Trener v šovu The Biggest Loser Slovenija pravi, da uživa v aktivnem počitku.

V petkovi oddaji Od težaka do junaka je pri Jasni Kuljaj gostoval trener modre ekipe Jan Kovačič. Beseda je seveda nanesla tudi na njegov življenjski slog. On pa je priznal, da se z ne delom ne more sprijazniti. Pravi, da je tudi počitek aktiven.

Friday night out ???

A post shared by Jan Kovacic (@jankovacic_reset) on

Njegov dan poleg snemanja oddaje izpopolnjujejo še lastni treningi in ukvarjanje z lasnimi strankami. Ker je tudi njegovo dekle, nekdanja mis Slovenije Nives Orešnik, osebna trenerka, pa tudi skupni čas velikokrat preživljata v fitnesu ali pa skozi kakšno drugo športno aktivnostjo.

Tudi njegov počitek pa je aktiven. Kot počivanje si vedno polen energije Jan predstavlja  plezanje. Očitno pa bo to še ena izmed strasti, ki si jih bo deli z Nives. To sta dokazala tudi ta vikend, ko sta se skupaj odpravila v plezalno dvorano.

Aktivni pocitek ? #climbing

A post shared by Jan Kovacic (@jankovacic_reset) on

Nives je sicer priznala, da sama tega do zdaj še ni počela. “Novi izzivi. Prvič v plezalnem centru in moja prva preplezana stena, z nekaj strahu, a vseeno je bilo zabavno,” je na instagramu zapisala Nives. Jan pa je izzivalno dodal, da je šlo za njegov aktivni počitek.

 

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.