Nušo Rojs smo spoznali pred leti, ko se je borila za srce hrvaškega Sanjskega moškega. Njegovo srce je simpatična Slovenka osvojila, a ljubezen se ni razvila.

Talentirana Štajerka je vedno nasmejana in pozitivne energije, zato nas je njeno slovo od 2022 kar malo presenetilo. Objavila je praznično fotografijo in poleg zapisala nekaj globokih besed, ki si jih vsak lahko interpretira po svoje.

“Zadnji dan v letu 2022. Čeprav je po eni strani čisto navaden dan, ga vseeno občutim drugače. Tako…grenko-sladko. Hvaležna sem za vse ljudi, ki sem jih na novo spoznala in za dogodke, situacije iz katerih sem se kaj novega naučila in prišla še bližje resnični sebi. Ne vem kaj prinaša 2023 in za razliko od preteklih let, me niti ne zanima. Vem pa, da bom ostala jaz. Da se bom še naprej vsak dan trudila biti boljša verzija sebe. Da si bom dala kaj želim in potrebujem. In da ne bom izgubila vere in upanja, da najdem to kar iščem, pa naj traja spet še eno celo leto, ali več ali manj. Brez pričakovanj, sprejmem kar prihaja z zavedanjem, da je vse za nekaj dobro.”

Nuša Rojs in njene želje za novo leto. Vir: Instagram
Nuša Rojs in njene želje za novo leto. Vir: Instagram

Zadnje novičke

Prejšnji članekNovoletno voščilo
Naslednji članekNovoletna voščila znanih Slovencev in Slovenk