Nakit iz školjk – hit tega poletja!

Poletje prinaša tudi modne trende, ki nas navdihujejo k ustvarjanju svežih in edinstvenih stilov. Ena izmed največjih modnih uspešnic tega poletja je nakit iz školjk.

Nakit iz školjk
Vir: Instagram, @iaspis_pearl.jw

Nakit iz školjk se je vrnil na modno sceno in postal pravi hit tega poletja. Školjke so že od nekdaj simbol morja, poletja in svobode, zato ni presenetljivo, da so postale priljubljena izbira za poletne modne dodatke. Nakit iz školjk je organski in zelo eleganten. Nepogrešljiv dodatek za marsikateri poletni outfit.

Nakit iz školjk
Vir: Instagram, @iaspis_pearl.jw

Od preprostih uhanov in verižic do bogato okrašenih zapestnic in obročev, lahko izbereš kos nakita, ki ustreza tvojemu osebnemu slogu in dopolni poletno garderobo. Lahko se odločiš za minimalističen nakit iz manjših školjk ali pa za drznejše kose, okrašene z večjimi in barvitimi školjkami.

Nakit iz školjk
Vir: Instagram, @iaspis_pearl.jw0

Nakit iz školjk je vsestranski in se lepo poda k plažnim oblekam in kopalkam, lahkotnim poletnim oblekam in tunikam. Poleg tega je dobra izbira tudi za darilo svojim najdražjim. Z njim lahko podariš košček poletja in morja in razveseliš svoje prijateljice.

Nakit iz školjk
Vir: Instagram, @iaspis_pearl.jw

Zato ne odlašaj in si privošči kos nakita iz školjk, ki bo naredil prav vsak tvoj poletni outfit popoln.


Zadnje novičke

Prejšnji članekTo, kar se je zgodilo s serijo Skrito v raju, je preseglo vse meje
Naslednji članekDamjan Murko je z izrazom na obrazu povedal vse