Anja Ramšak je simpatična voditeljica na Radiu 1, kjer navdušuje s svojim smislom za humor in pripetljaji poleg Roberta Roškarja.

Mnogi so mislili, da je Anja izgubila službo, ko je lansko leto manjkala na Radiu 1, a resnica je bila drugačna. Za njo je težka pot in na prvi pogled nihče tega ne verjame. Svojo izkušnjo z izgorelostjo je zaupala Nini Gaspari v podcastu in ostali smo odprtih ust.

Povedala je, da ni mogla govoriti, hoditi in se premikati, zato je avto varno zapeljala na parkirišče in poslala sporočilo Avdiću, ki je točno vedel, kako se počuti, saj je sam v življenju moral čez podoben pekel. Odpeljal jo je k staršem na Koroško, a teden dni počitka ni bilo dovolj, da se njeno telo postavi na prave tire. Potrebovala je veliko več. Imela je vrsto paničnih napadov, dve leti je živela v krču in telo ji je povedalo, da ima dovolj.

Potrebovala je oddih in ravnovesje, ki ga je končno našla. Na radio se je vrnila januarja letos in dobila svojo oddajo, s katero marsikomu krajša čas in lepša dni.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekNina Radi (Kmetija) prekinila molk in se javila iz celjske bolnišnice
Naslednji članekJan Plestenjak: skrbno varovana skrivnost je razkrita