Deli

Priljubljena in simpatična slovenska pevka Saša Lendero se skozi leta skoraj sploh ne spreminja. Takšen zapis je zapisala pod spodnjo fotografijo.

Oooo, kako tečejo leta… Tale slikica je posneta pred kakšnimi dvanajstimi leti. Spomnim se, kako sem bila polna zanosa, navdušenja in zaupanja v to, da mi bo uspelo, če bom sledila svojim sanjam … in bila sem polna vere v ljudi. To je bil še čas, ko sem verjela, da so vsi po vrsti dobronamerni in iskreni ter, da gotovo ne bom doživela ničesar slabega, če ne bom ničesar slabega storila. Danes malo drugače gledam na svet. Doživela sem marsikaj, zaradi česar sem morala iz svojega prepričanja črtati nekaj naivnosti. Ne, niso vsi ljudje dobri in dobronamerni! Ampak, veste kaj? Še vedno verjamem, da je mnogo več dobrih ljudi, kot slabih in svet je še vedno neskončno lep! Ko odpreš oči, sicer opaziš nekaj teme, a tudi svetlobe vidiš dosti več!!! Zato pošiljam objemček vsem svetlim bitjem in vam želim lep zaključek tedna! <3 ?

PREBERITE TUDI:  Kaj je ob vračanju z morja tako močno razbesnelo Sašo Lendero?

Takole Saša obuja spomine

Mi pa smo še malo pobrskali in na njenem Facebook profilu našli še starejšo fotografijo, ob kateri je Saša zapisala:

O, kaj sem našla! 🙂 🙂 🙂 Tole fotografijo iz snemanja spota za pesem Zate noč, zame dan, je davnega leta 2004 objavila revija Playboy. Oooo, kako leta norijo mimo!

Tudi za spodnjo fotografijo je Saša zapisala, da je od le-te minilo kar 13 let!

Ni kaj, Saši se leta ne poznajo; pravzaprav vedno bolje in bolj mladostno izgleda!

PREBERITE TUDI: Saša Lendero je ”padla not”

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.