Preberite, kakšne komentarje so gledalci podali po končanem izboru.

V soboto, 20.2.2022, je potekal izbor za pesem, ki jo bomo Slovenci poslali na Evrovizijo 2022. Zmagala je mlada zasedba LPS (Last Pizza Slice) s pesmijo Disko. Na družbenih omrežjih je znova, tako kot vsako leto, pestro. Nekaterim je pesem všeč, drugi so odločno proti zmagovalni zasedbi, tretji pa se sprašujejo, kaj nam je tega sploh treba. Izbrali smo nekaj najbolj zanimivih komentarjev, ki odražajo vsa tri stališča in so jih avtorji zapisali na družbenem omrežju portala 24ur.

Zasedba LPS. Vir: Instagram LPS
“Tapravi slovencelni. Nikol nč dobr.
A res mislte da ma Slovenija sploh kdaj možnost zmage na ESC!? Never. Nej fantje uživajo. Če jih lahko drugi izvajalci podprejo in jim zaželijo vse dobr, se lohk tut vi ognete slabim komentarjem. Če nimaš kej lepga rečt, pač bot tiho. As simple as that. Bravo fantje, uživajte.”
“Zakaj, zakaj mormo hodit na te klovnovske predstave!? Evrovizija ze zdavnaj ni vec kvaliteta… Mar bi ta denar dali kam drugam- naprimer v dobrodelne namene!?!?”
“Isto kot bi poslušal mene pa še nekaj kolegov ko ga že imamo nekaj pod kapo in začnemo prepevati v lokalu velike razlike ni med nami in izborom plačaš samo da nehamo”
“Ljubi bog…saj nočem nikogar žaliti, ampak tale izvedba je pravi polom…nima šans niti 1% da se uvrsti na evrovizijo.Je pa bilo kr nekaj prav lepih izvedb. Škoda da žiranti nimajo več posluha za lepo glasbo.”
“Ampak je res, da če se vsaj malo ne bunimo Slovenci, nismo srečni. Letos je bila res malo boljša izbira in mislim, da so tut pravi zmagal. Poleg Manouche so mi bili ti še najboljšiBravo fantje in dekle.”
Kakšno pa je vaše stališče, vam je bila pesem všeč? Menite, da imamo kaj možnosti na Evroviziji?
Prejšnji članekPatricia Pangeršič (Femme Fatale 2021) drastično spremenila svoj videz
Naslednji članekPoglejte, s kom se po novem druži Challe Salle