Tanja in Đuro imata rada duhovne ljudi.

V svetu umetnosti je veliko parov, ki sodelujejo tako na profesionalnem kot osebnem področju. En tak par, ki izstopa v slovenskem prostoru, sta Tanja Ribič in Branko Đurić. Oba sta uveljavljena ustvarjalca na svojem področju ter hkrati tudi partnerja, kar se kaže tudi v njuni izjemni usklajenosti. Tanja in Branko sta se spoznala na gledališki predstavi in v trenutku se je med njima spletla iskrica. Skupaj sta začela sodelovati tako na odru kot tudi v življenju ter ustvarila močno in trdno zvezo. Njuna energija, strast in talent sta jih pripeljala do številnih uspehov, obenem pa sta si vzela tudi čas za svojo družino.

Njuno sodelovanje je polno harmonije in vzajemnega spoštovanja, kar jima omogoča, da na odru ustvarita izjemne performanse. Od nekdaj se družita s slavnimi ljudmi, saj sta del njih. Pred nekaj leti sta se družila z Angelino Jolie in Brad Pittom. Zdaj pa sta doživela veliko čast, saj ju je na kosilu gostil eden redkih še živečih Sat Gurujev na planetu.

Tanja in Branko Djurić na kosilu z Sat Gurujem
Vir: Instagram
Tanja in Branko Djurić
Vir: Instagram

Tanja Ribič je bila ateistka, ko ga je spoznala. Izkušnja z njim jo je tako prevzela, da zdaj neizmerno spoštuje Hinduizem. Nekateri ljudje v Sloveniji imajo še vedno predsodke do tega načina življenja, saj ne vejo dovolj o tem. Tanja in Đuro podpirata verovanje, saj sporoča lepe stvari. Guru Ji je Slovenijo obiskal z namenom, da ljudem podari Darshan, kar pomeni videnje božanskega. Dogodek se je odvil v Medvodah, obiskalo ga je čez dva tisoč ljudi.


Zadnje novičke

Prejšnji članekEva Irgl je dobra prijateljica s to pevko. Povedala je, da je zadnjič stala na odru
Naslednji članekBojan Cvjetićanin zdaj na oder redno dobiva tole. To se ne dogaja!