Čudovita postava in sijoča koža so tisto, kar prvo opazimo na Tanji. A igralka priznava, da je za to potrebno tudi kaj narediti. Ne le prehrana in gibanje, tudi nega šteje. Predvsem tista proti gubicam, ki jim je igralka napovedala  pravo vojno.

Tanja tako za svoj popoln videz kože skrbi z rednimi obiski estetskega centra Estetitka Medartis. S posebnim tretmajem Pelleve so ji tako že napeli kožo in zgladili gube. S hydrafacial tretmaji pa poskrbeli, da njena koža ohranja vlažnost in sijaj.

Igralka je sicer priznala, da ji tudi botoks ni tuj. Poskusila ga je že pred dvemi leti, ko si je z njegovo pomočjo odstranila gube, ki se zaradi mrščenja naredijo med očmi.

Nenazadnje Tanja skrbi tudi za to, da se zdravo prehranjuje. Mesa skorajda ne je, iz prehrane pa je izključila gluten (ki ji škoduje) ter tudi izdelke iz kravjega mleka. Obenem se trudi, da je tudi kar se da aktivna. Zjutraj redno opravi vaje ''pozdrav soncu'', vsak dan pa se v družbi kužka Mikija odpravi še na sprehod na Ljubljanski grad.


Zadnje novičke

Prejšnji članekJustin Bieber: Sedaj si je omislil mačko!
Naslednji članekRazkrivamo! Te zanima, kaj se bo dogajalo v 2 sezoni serije The Carrie Diaries?