Deli

Po tem, ko je v javnost pricurljalo, da je Tanja Žagar noseča, nato pa še, da je noseča s svojim menedžerjem, s katerim naj bi že celo živela skupaj, on pa je zapustil ženo in tri otroke, sta se oba zavila v molk.

PREBERITE VEČ O TEM, DA NAJ BI BIL MIKI OČE TANJINEGA OTROKA >>

Tanja, ki je prej bolj redno objavljala raznorazne objave na svojem Facebook profilu, je nazadnje objavila le najavo svojega novega videospota, ki nosi malo provokativen naslov za to obdobje, ko naj bi pod srcem nosila otroka, in sicer Nina Nana.

Miki Šarac iz svoje agencije Gong, ki ima pod okriljem glasbeno ustvarjanje Žagarjeve, prav tako javnosti še ni poslal nobenega sporočila, ki bi govorice vsaj malo potihnilo, če že ne zanikalo.

“Škoda Tanje, lahko bi si našla lepšega in boljšega, sicer pa je to njena stvar!!!Želim ji vso srečo!”, je zapisala ena od njenih oboževalk, s “To je njena stvar, ki se nima nobedn vtikat vanjo že sama ve kako in kaj,” pa jo je branila druga.

Smo pa brskali med Tanjimi objavljenimi fotografijami na njenem socialnem omrežju, kar za nekaj let nazaj, a Mikija ni niti na eni. Glede na njene uspehe, bi ga kot svojega menedžerja, ki je zaslužen za organizacijo nastopov in vsega, le lahko kdaj pokazala. Je mogoče, da sta svojo romanco že dolgo časa skrivala in zato nista objavljala nobenih skupnih fotografij?

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.