Za Tanjo Žagar je letošnje poletje še posebej drugačno, saj se je poslovila od trojke in z odprtimi rokami sprejela štirico. Tanja je namreč praznovala okrogli rojstni dan.

Njeni sosedje in prijatelji pa so poskrbeli, da je njena prelomnica bila zabavna, polna čustev in nepozabnih trenutkov. Tanja je z nami podelila, kaj vse jo je pričakalo.

Vir: Instagram
Vir: Instagram
Vir: Instagram

“Dragi moji prijatelji, najraje bi vsakemu posebej napisal sporočilo in rekla hvala!🙏A predno bi vsem lahko odgovorila, bi se že dva letna časa okrog obrnila🤣 Zato naj bo ta moja zahvala namenjena prav vsem vam, ki ste mi s svojimi čestitkami in lepimi željami polepšali moj rojstni dan🎂 Zelo ste me razveselili in že zdaj komaj čakam, da boste naslednje leto isto naredili😝😉😜 Naj vam povem še to, da mi tale štirica moja že pet dni poje “Rada sem tvoja tvoja”.😁 Zato verjamem , da mi bo še veliko lepega dala, vsem vam pa še enkrat IZ SRCA HVALAAAAAAA!!!!😘😘😘😘” je še zapisala v zahvalo. Vse najboljše ji želimo tudi mi.


Zadnje novičke

Prejšnji članekDarja Gajšek je izgubila stavo, kriva je njena hči
Naslednji članekUdeleženci eksperimenta Poroka na prvi pogled Hrvaška so na skupni večerji bili šokirani, tega niso pričakovali