Tara Zupančič poleti rada v kakšni senci prebere dobro knjigo.

Tara Zupančič je voditeljica in manekenka, ki je skozi celo leto polno zaposlena. Poleti pride čas, ko bi samo sedela v kakšni senci in prebrala nekaj dobrih knjig. Objavila je tole fotografijo in zapisala: “Ko pride trenutek v letu, ko bi Zupančičeva samo sedela in brala, potem je res čas za dopust. Namreč, čez leto knjige kupujem, se jih izposojam, barantam, prestavljam, iz njih brišem prah .. v upanju, da bom poleti imela čas, da vso to zalogo črkovja in besedovja, dejansko “izpreberem”. Ne, ne bom povedala, katero leto mi je to dejanko res uspelo – ampak lej, upanje umre zadnje, poletje se je komaj začelo, Keith Richards je pa še zmer živ.”

Vir: Instagram

Videti je, da jo zanimajo tudi življenjske zgodbe glasbenikov, ki jih obožuje. Ni skrivnost, da ima Tara rada rock and roll, zato ima v roki kar primerno knjigo. Mi ji želimo, da ji uspe prebrati čim več zanimivih knjig v prijetni senčki nekje ob morju.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBlaž Švab razkril svoje načrte za poletje
Naslednji članekZala Djurić takole uživa v prostih dneh. Je na snemanju nove serije na Hrvaškem in kmalu jo bomo videli na malih zaslonih.