Tara Zupančič, slovenska voditeljica in model, je pred dnevi praznovala svoj 33. rojstni dan. Seksi levinja si je lani za rojstni dan kupila motor, ki jo naokoli prevaža že dobro leto dni. Hondo, če smo natančnejši. Ob tej obletnici je na družbenem omrežju delila vročo fotografijo in iskren zapis.

“Midve danes praznujeva🎉 1 leto sva ze skupaj. Tole je bilo enih lepsih in svobodnejsih zadevic, ki sem si jih lani “podarila” za rojstni dan 🤍 Hvala Hondica, ker me furaš, odkrivaš obzorja, me učiš dozivljat 4. dimenzijo in vsakič znova daš vedet, da je zivljenje krasno, če si ga upamo zivet🙏🏻 p.s. Ne vozim se takole oblecena, tko je samo, kadar me iz plaze “nagonjo” premaknit motor 😅,  je zapisala.

Tara Zupančič
Vir: Instagram profil Tare Zupančič @infinity.photography.pro

Seksi fotografij smo od Tare že vajeni, čeprav se vedno razveselimo novih. Nedolgo nazaj se je od morja poslovila z žgečkljivo fotografijo v kopalkah. Tudi zgornja je na spletu navdušila mnogo njenih sledilcev. Prejela je več kot 1000 všečkov in ogromno pozitivnih komentarjev, ki lepoticama želijo še veliko uspešno prevoženih kilometrov.

Željam se pridružujemo tudi iz našega uredništva!


Zadnje novičke

Prejšnji članekNika Zorjan se je pokazala brez ličil
Naslednji članekJe to, kar se je zgodilo Evi Boto, resnično šokantno – ali se lahko pripeti vsakomur?