Znani obrazi so se tokrat družili v Domžalah, v prodajnem salonu Škerjanec. Tam je bilo predstavljeno terensko vozilo Kodiaq, ki je ime dobilo po največji podvrsti rjavega medveda, doma iz Aljaske.

Na sproščeni predstavitvi sta ob kulinaričnih dobrotah za odlično glasbeno podlago skrbela DJ Baza in vsem dobro znani glasbenik Samuel Lucas, ki je s seboj kot presenečenje pripeljal tudi nečaka, člana skupine Game Over Alena in hči Arijano, ki sta poprijela za mikrofon in navdušila zbrane povabljence v salonu.

Predstavitev je v Domžale pritegnila številne znane obraze našega medijskega prostora. Kodiaqa so si ogledali: Vlado Kreslin, Robert Kranjec, Miha Brajnik, Tara Zupančič, Regina, Filip Kržišnik in Blaž Slanič, Milan Gačanovič, Rene Mlekuž, Peter Klinc, …

Prisegajo na …

Vlado Kreslin si je temeljito pogledal novega terenca. Tudi sam vozi Škodo, kot pravi “črno Škodo”. Tudi Miha Brajnik že od nekdaj prisega na Škodo. V pogovoru z voditeljem Davidom Urankarjem je zaupal, da se velikega avtomobila ne bi branil, še posebej ne takega, ki ima velik prtljažnik in veliko sedežev, saj rad naokrog vozi vse sosede, ki potrebujejo prevoz v mesto. Robert Kranjec je trenutno voznik Škodinega Superba, saj potrebuje prostoren avto za smučarsko opremo. “Vanj vržem vse, kar potrebujem za treninge in za družinske poti. Zadovoljen sem s štirikolesnim pogonom in močno mašino. Velikokrat mi ga zapleni tudi žena, saj ga je res luštno voziti,” je še dodal sproščeno razpoložen skakalec.

Foto: Marko Delbello Ocepek


Zadnje novičke

Prejšnji članekKoncert Cece 20. maja 2017 se bliža
Naslednji članekZvezde plešejo: Le kdo se bo pridružil plesnim parom in ali bo Lado le zaplesal?