Na minuli podelitvi oskarjev je znana energična igralka Taraji P. Henson poskrbela, da so govorice o spolnem nadlegovanju novinarja Ryana Seacresta nad stilistko, dobile svojo težo.

To na podelitvi sicer ni bil njen namen, pa vendar. Znani voditelj je tudi letos poročal z rdeče preproge in tudi sanjalo se mu ni, da se mu bodo tako »na veliko« izogibale vse lepotice tega dogodka. Stilistka, ki je sprožila ovadbo, ni dosegla ničesar. Dokazov proti njemu naj ne bi bilo, Ryan je še vedno v službi, so pa zato »prijateljice« poskrbele za kazen. Glavne protagonistke »mimohoda« na rdeči preprogi so bile: Margot Robbie, Meryl Streep, Frances McDormand … Jennifer Lawrence je že februarja dejala, da ne ve, če se bo z Ryanom sploh pogovarjala.

Z njim je obračunala ona …

No, na koncu se je tudi ona izognila pogovoru. Se je pa zato Ryan pogovarjal s Taraji P. Henson, ki mu je dejala, da vesolje vedno poskrbi za vse dobre ljudi in se porogljivo nasmehnila. Prava drama za novinarja in posnetka izjave Taraji, ki je obnorela svet. Tako, kot v seriji Imperij, v kateri igra glavno vlogo. Na FOXu bo drugi del 4. sezone spet na ogled od 30. marca dalje. Za zlati globus nominirani Imperij je še vedno ena najbolj priljubljenih in odlično ocenjenih televizijskih serij. Napeta drama o družinski dinastiji se dogaja v glamuroznem in včasih nevarnem svetu hip-hop glasbe. V središču sta družina Lyon in njeno medijsko podjetje, Empire Entertainment.