Vroč videospot pa je zaradi »vročega besedila« pognal vročo kri po žilah tudi našim sosedom. Najprej je bilo snemanje videospota mišljeno na hrvaški obali in v Piranskem zalivu, a se je zaradi incidenta z nekaj hrvaškimi domačini ekipa preselila v Italijo in spot posnela v mestu Grado.

»Nekaj domačinom je prišlo na ušesa, da pesem Svet na dlani govori o medsosedskih odnosih in so se na snemanju začeli brez razloga razburjati. Ker incidenta nismo želeli, smo se zapeljali na snemanje v Italijo,« nam je zaupala Taya.

Svet na dlani deluje kot lahkoten poleten pop komad z zanimivimi in harmoničnimi linijami back vokalov. Žiga Pirnat in Kaly Kolonič, ki sta avtorja besedila, pravita: »Pesem na videz deluje kot romantična zgodba zaljubljenega para, v svoji biti pa nosi veliko močnejše sporočilo, ki apelira na trenutno situacijo z našimi južnimi sosedi. Če boste dobro poslušali besedilo, vam bo samo po sebi jasno, kaj pomeni verz v pesmi- zaliv, ves spokojen, nedeljiv.«

V videospotu je ob Tayi zaigral simpatičen maneken Anže Mežan, ki je pred kratkim posnel tudi reklamo s svetovno znanim modelom Bar Rafaeli, nekdanjim dekletom Leonarda DiCapria.

Taya vam ponuja ves svet na dlani, s kančkom romantike in s sporočilom, ki ga morate prebrati med vrsticami!


Zadnje novičke

Prejšnji članekSladka Britney Spears
Naslednji članekAli bo Robert dobil otroka?