Že od junija je Taylor Momsen zaposlena s svojo turnejo in v petek zvečer so jo fotografirali med koncertom v Milwaukeeju, kjer je s svojo skupino nastopila kot pred-skupina Evanescence.

Bivša 'Opravljivka', ki nikoli več ne bo igrala, se ni mogla odreči svojim provokativnim oblačilom, je pa res, da je v svoj stil vnesla malce spremembe. Običajno črno barvo, v kateri smo jo bili vajeni do sedaj, je zamenjala z 'nedolžno' belo.

Pred kratkim pa se je gospodična Momsen pogovarjala z MTV-jem ter povedala: »Evanescence so bili ena prvih skupin, na čigar koncert sem šla. Sem njihova velika oboževalka, tako da je bilo zelo vznemirljivo.«

Kar se tiče njenih prihodnjih koncertov, pa ti lahko povemo, da bo danes nastopila v Royal Oak Music Theatre v Michiganu, potem pa se odpravlja preko meje v Kanado.

O svojih ambicioznih ciljih je povedala: »Zadnje čase smo bili veliko preko oceana, tako da se je lepo vrniti nazaj v Združene države. Ko nastopamo, si nikoli ne sestavimo repertuarja. Samo gremo in zapojemo, kar hočemo, ter izlijemo svojo dušo na odru. Ravno to vse skupaj dela zelo vznemirljivo, saj je vsaka noč drugačna.«

Se ti zdi, da ji bela bolje pristoji? Lajkaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekFoto: Francoska premiera Jutranje zarje z Robom in Ashley!
Naslednji članekAvdio: Prisluhni božičnemu duetu Justina Bieberja z Usherjem!