Svetlolasa pevka, ki si je nadela umetniško ime Taya, je nedavno doživela presenetljivo izkušnjo. Zaupala nam je dramatično zgodbo, v kateri bi se lahko videli tudi mi.

Taya je v lanskem letu postala zmagovalka glasbenega natečaja, ki je potekal v grosupeljski igralnici. Z odličnim nastopom je nekdanja misica prepričala občinstvo in pometla z vso konkurenco. Za glavno nagrado je takrat prejela novo sponzorsko vozilo, ki ga je uporabljala leto dni. ”S tisto zmago sem bila precej ponosna, saj sem uspela prepričati občinstvo s svojim pevskim nastopom. To mi je dalo motivacijo za nadaljnje delo. Vsekakor me je razveselila glavna nagrada, ker – moram priznati – sem velika ljubiteljica jeklenih konjičkov. Samo da je čim več konjev (smeh) ” je ponosno povedala.

Ker se bo pogodba o enoletnem najemu kmalu iztekla, se je pevka odločila, da si sama kupi svoje vozilo. Dlje časa je pregledovala ponudbe različnih trgovcev. Kmalu ji je v oči padel nebesno modri Audi A3, ki je izgledal kot nov in nedotaknjen. Taya je sprva bila zelo navdušena, saj so ji v avto hiši ponudili celo garancijo in zatrdili, da je vozilo v brezhibnem stanju.

Doživela je šok

Še isti dan po nakupu vozila, se je Taya odpravila to ”brezhibnost” preveriti k pooblaščenemu prodajalcu. Ko so ji dejali, da je bil avto v preteklosti močno poškodovan, je doživela šok. Celotno kupnino (šlo naj bi za 17.000€) je pevka prodajalcu že plačala. ”Svet se mi je sesul in bila sem v šoku! Celo noč nisem spala, ker sem v strahu razmišljala, kako priti nazaj do denarja”.
 
Naslednji dan je predstavnik podjetja, pri katerem je kupila vozilo, nepričakovano korektno reagiral in upravičeval z dejstvi, da vseh vozil pač ne morejo preveriti. Celotna kupnina je bila Tayi vrnjena nazaj in poizkus ” natega” zvitih trgovcev, se je izjalovil. V celotni zgodbi se je prikupna blondinka precej modro izkazala in potrdila, da vici o blondinkah vedno ne držijo najbolj.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBikini! Miranda Kerr
Naslednji članekEva Longoria se veseli Emmy nagrad