Ana Maria Mitić, slovenska glasbenica in voditeljica, je včeraj kuhala v oddaji Riba, raca, rak.
Kot smo že pisali, so v novem tednu kulinarične oddaje Riba, raca, rak zanimivi tekmovalci. Prva se je za štedilnikom preizkusila Ana Maria Mitić, ki je ustvarila odlično vzdušje, pri jedeh ji je malo zmanjkalo. Pripravila je sladko predjed, ribo, polento, češnjev paradižnik in rolado za sladico. Gostje ji niso mogli odpustiti preslane polente.
Skupaj je zbrala 17 točk, najbolj radodaren je bil Franci Kek, ki ji je edini dal 5 točk.
Zaupala je tudi nekaj podrobnosti iz svojega življenja, ki jih mnogi niso vedeli. Ana je namreč študirala medicino, vendar ugotovila, da ji poklic zdravnice ni pisan na kožo.
Zadnje novičke
- Eleganca jesenske mode: Kombinacija rdeče, rjave in črne za popoln videz
- Tina Gaber prosi za pomoč. Lahko pomagate?
- Nuša Lesar je pokazala svojega sina in zraven razkrila, kaj sta počela
- Tamara (Kmetija) je z nami delila takšne vroče fotografije
- Znani Slovenec prvič postal očka in imamo že prvo fotografijo
- Tina Gorenjak, kot je še niste videli
- Lucija Ćirović je svoje goste sezula, navdušenju ni bilo videti konca
- Sedaj je znano, zakaj je Damjan Murko vedno tako mladostnega videza