Ana Maria Mitić, slovenska glasbenica in voditeljica, je včeraj kuhala v oddaji Riba, raca, rak.

Kot smo že pisali, so v novem tednu kulinarične oddaje Riba, raca, rak zanimivi tekmovalci. Prva se je za štedilnikom preizkusila Ana Maria Mitić, ki je ustvarila odlično vzdušje, pri jedeh ji je malo zmanjkalo. Pripravila je sladko predjed, ribo, polento, češnjev paradižnik in rolado za sladico. Gostje ji niso mogli odpustiti preslane polente.

Skupaj je zbrala 17 točk, najbolj radodaren je bil Franci Kek, ki ji je edini dal 5 točk.

Ana Maria Mitić je bila sproščena gostiteljica
Ana Maria Mitić je bila sproščena gostiteljica. Vir: Instagram

Zaupala je tudi nekaj podrobnosti iz svojega življenja, ki jih mnogi niso vedeli. Ana je namreč študirala medicino, vendar ugotovila, da ji poklic zdravnice ni pisan na kožo.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekJana Morelj ima že novega
Naslednji članekKmetija: Med Nušo in Marijano je počilo, spet