11. aprila začnemo nov cikel v zvezdah z vzponom mlaja aprila 2021. Ta močna ponastavitev lune vsem horoskopskim znamenjem ponuja možnost, da usmerjajo svojega notranjega vodjo. Ker je to prvi mlaj v pomladni sezoni in astrološko novo leto, imamo dvakrat močno priložnost, da naše načrte začnemo z udarcem. Upoštevajte nekaj osnovnih nasvetov kaj lahko storite in kaj ne smete, da boste lahko uporabljali to ognjeno kozmično magijo v svojo korist.

Ne bodite sramežljivi glede tega, kar želite

Oven je prvo znamenje zodiaka in je povezano s hišo ega in sebe , kar pomeni, da je čas, da postanete malo sebični in se lotite tega kar si želite. Vprašajte se, kaj si resnično želite v svojem življenju, če ne bi bilo omejitev vaše energije, časa ali virov? Iskreno odgovorite na to vprašanje in se zavežite, da ga boste manifestirali – ker pod to novo luno ne obstaja “preveč”.

Ne skrbite zaradi pričakovanj drugih

Med polno luno marca v Tehtnici je bilo veliko poudarka na dinamiki odnosov in naših vlogah v partnerskih odnosih. Toda zodiakalno kolo se je obrnilo in energija te lune je vse okoli vas. Stopite v stik s svojimi najbolj pristnimi željami in cilji – sprejmite stvari, ki vam prižigajo ogenj. Ne skrbite, ali boste pomirili vse okoli sebe ali počeli stvari na podlagi pričakovanj drugih. Pod to novo luno v neodvisnem Ovnu ste edini, katerega pričakovanja so pomembna.

Ne bodite preveč konkurenčni pri doseganju svojih ciljev

Zaradi te lune, ki krepi zaupanje, se bomo počutili neustrašni, motivirani in energični pri doseganju svojih ciljev – vendar to ne pomeni, da moramo v procesu poteptati druge ljudi. 


Zadnje novičke

Prejšnji članekMasterChef Slovenija: Tekle bodo solze, razočaranje bo veliko
Naslednji članekČe v takšni opravi Tjaša Kokalj Jerala kuha, potem je v kuhinji res vroče!