Teja Jugovic neprestano opominja ženske, naj se imajo rade.

Teja Jugovic je mamica, žena, vlogerka, zelo je dobrodelna in želi si, da bi se ženske veliko bolj cenile, kot se. Želi se pokazati v realni luči, opozarja na to, da socialna omrežja niso pravo življenje. Objavila je tale zapis:

“Give your skin a little love. Vau, kakšna ljubezen do kože. Hvala vam za tako pozitivne odgovore in tako močno ljubezen do samih sebe. Z največjim veseljem jih delim in srčno upam, da odgovori dosežejo vse tiste, ki kdaj pa kdaj podvomite v to kako lepa je vaša koža in kako čudovite smo. Od strij, lepotnih pik, pegic, celulita do tattoojev, brazgotin … vse to nas definira in vse to smo mi. Lepe v vseh barvah in oblikah.”

Vir: Instagram

Teja se zaveda vpliva, ki ga današnje objave pustijo na mladih puncah. Retuširane slike lahko pustijo posledice na samozavesti mnogo ljudi, zato Teja rada pove, da se ne smemo primerjati z ostalimi. Zaupati sebi in se imeti rad, to je vodilo. Je pa seveda res, da se zelo lepo sliši, a za takšno mentaliteto je potrebno veliko odraslosti, dela in samorefleksije. Čestitamo Teji za vse njene takšne objave.


Zadnje novičke

Prejšnji članekMaja Malnar je navajena jaht in prestižnih zabav. Ima že en milijon sledilcev in živi zvezdniško življenje. Je res vse tako lepo?
Naslednji članekManekenka Eva Ahačevič po rojstvu dveh otrok izgleda bolje kot kdaj koli prej. Poglejte si to!