Teja Perjet je poznana po tem, da ničesar ne zadrži zase, sploh ko ima občutek, da se nekomu godi krivica. Je dobrosrčna in nikomur ne želi nič slabega. Ostro pa zna nastopiti proti tistim, ki obsojajo druge in jih žalijo.

Pesem ji je všeč

Posnela je nekaj zgodbic za Instagram v katerih je povedala, da je vsako leto stalna praksa kritiziranja glede izbora pesmi in res se ne more zadržati, da ne bi komentirala dogajanja. Od svojih sledilcev je  namreč dobila precej komentarjev, ko je javno izrazila, da ji je zmagovalna pesem Zale in Gašperja všeč. Komentarjev sicer ni delila, je pa glasno povedala, da se ji ni treba opravičevati, če ji je pesem všeč.

“Bistvo je kako ljudje sprejemajo, vedno se zgraža, vedno je en negativizem in ljudje ne pomislijo, kaj lahko s tem sočloveku naredijo,” je povedala v posnetku.

PREBERITE TUDI: Teja Perjet pristala v bolnišnici

Neodobravanje prijateljev

Tudi njeni prijatelji niso navdušeni nad pesmijo, dejali so, da je to odraz današnje mladine, a jih je Teja takoj zavrnila, da super, če je to res odraz dananšnje mladine. “Zala in Gašper sta vse naredila sama, mlada sta, umetnika, delata z dušo, njen glas me poboža, besedilo je super, z najboljšim možnim sporočilom, ostani sebi zvest.” 

 

Problem je odziv na spodrsljaj

Ostro je nastopila tudi proti Lei Sirk, ki so ji ušle neprimerne besede, ko je imela še vklopljen mikrofon. “Ja ji je ušlo, se zgodi, ampak tukaj je problem odziv in problem je, da je bila v drugačni vlogi kot samo opazovalka, bila je v strokovni žiriji, kar je popolnoma ponižujoče za nasprotno stran, za zmagovalca. Lea bo preživela, ima trdo kožo. Zala in Gašper sta mlada, prišla sta, da se predstavita in s temi komentarji jih lahko uničijo. Upam, da sta toliko drugačna in toliko v svojem svetu, da vaju ne bo ganilo.”

Na koncu je še dodala, da ni pomembno katera pesem bi zmagala, tudi če bi bolj spevna, bi pri njej našli petsto tisoč stvari narobe, vedno je tako in to ni vredu. “Povej ni ti všeč, vendar ni ti treba biti žaljiv, vsi so se trudili, pet mesecev so se pripravljali, nehajmo se enkrat za spremembo vmešavati, izrazi svoje mnenje in daj mir,” so bile zaključne misli Teje, ki je odločno povedala, kar si misli.

PREBERITE TUDI: Teja Perjet je z leti izgubila precej kilogramov

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite komenetar
Vpišite svoje ime