Teja Perjet Jugovic, slovenska vplivnica, ki je postala poznana s sodelovanjem v šovu Gostilna išče šefa, je svojo prvorojenko prvič pospremila v šolo. Kako hitro mineva čas. Zdi se nam, da je minilo le nekaj let, odkar je vedno nasmejana Teja sporočila veselo novico, da se je zaljubljenemu parčku rodila majhna deklica Sia.

Teja Perjet: Sio so prevzeli na vratih in ponosno ter veselo je odšla

Pred odhodom v šolo sta se s hčerkico razvajali in zabavali. A prišel je september in Sia je morala nadeti nahrbtnik ter se odpraviti v prvi razred. Teja je vse dokumentirala in delila s svojimi zvestimi sledilci na družbenem omrežju. Zapisala je res ganljive besede ob prečudoviti fotografiji, ki si jo lahko ogledate spodaj.

“In je šla. Danes pa zares. ❤️ Popolnoma drugačne okoliščine kot 8 let nazaj, ko smo vozili Taja. On je imel kar veliko stisko in poslavljala sva se tudi po 10 minut zelo dolgo časa. Pri njemu sem tudi videla razred in ga pospremila praktično do klopi kjer je sedel. Lahko sem ga stisnila k sebi ko sva čakala na njegove prijateljčke in z njim počakala.
Sio pa so prevzeli na vratih in ponosno ter veselo je odšla. V gručo otrok sama. Ne znam opisat ponosa, ki ga čutim in hvaležnosti vrtčevskima vzgojiteljema, ki sta vse naše otroke tako lepo pripravila na vstop v šolo. Samo upam lahko, da bo začetno navdušenje trajalo in da bo z najlepšim srčkom, ki ga ima brezskrbno stopala novim zmagam naproti.
Vsem staršem, katerih otroci doživljajo stisko pa polagam na srce, da mine. Ko danes gledam Taja, kako samostojen najstnik je postal in kakšen krasen fant je tako doma kot v šoli, nimam kaj. Nekateri rabijo malo več, nekateri manj. Pomembno je, da smo tukaj za njih in da vedo, da imajo pri nas najmočnejši “support” sistem, ” je zapisala.

Vir: Instagram Coolmamasitaa
Teja Perjet
Vir: Instagram Coolmamasitaa
Teja Perjet
Vir: Instagram Coolmamasitaa

Teja Perjet je čudovita mamica in zares dobra oseba. S svojo pozitivno energijo, empatijo in srčnostjo je lahko mnogim vzgled.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekUAUUUU! Poglejte to spremembo, ki jo je naredila Ana Pusovnik (Sanjski moški)
Naslednji članekAlenka Košir je svojemu dragemu pripravila odlično sladico (recept)